2016-11-30 23:21:28
Горобина
Стиглі червоні ягоди горобини містять органічні кислоти (яблучну, сорбінову, лимонну, бурштинову, винну) дубильні і пектинові речовини, амінокислоти, сорбіт і сорбозу, ефірні олії, вітамін С і РР, солі калію, кальцію, магнію, натрію. Корисні властивості червоної горобини застосовуються в засобах для старіючої шкіри, що в'яне і жирної, від вугрів і прищів, пітливості ніг. Горобина добре допомагає звужувати пори, дає омолоджуючий і підтягуючий ефект, а також сприяє відновленню шкіри.
*Уся інформація, представлена в цій базі даних, носить загальний характер і необов'язково застосована до продуктів, що містять певні компоненти. Про дію конкретного косметичного засобу читайте в описі продукту.